Route

Routebeschrijving:   Beréa Amsterdam


Grotere kaart weergeven

Auto:
Neem vanaf de A10 Ring Oost (beide richtingen) de afslag S111 Amstel Business Park. Voor beide afslagen geldt: Ga linksaf de Johannes Blookerweg op en dan rechts aanhouden. Ga in de bocht naar links bij de stoplichten rechtsaf naar de beneden gelegen rotonde en neem direct de eerste afslag. Dit is de Joop Geesinkweg. Volg deze weg en na een bocht naar links vindt u het gebouw na ongeveer 500 meter aan uw linkerkant.

Trein:
Uitstappen op NS station Amsterdam Amstel of Duivendrecht, daarna de metro nemen. Zie:“Metro” voor verder vervoer naar het gebouw.

Metro:
Metro uitgang: Van der Madeweg. De lijnen 50-53-54. (Ca. 10 min. lopen.)
Trap af, linker uitgang nemen, rechtdoor, vóór de flats linksaf het pad “De Slinger” op. Tunneltje onder de snelweg door. Tussen de gebouwen door en dan komt u op de Joop Geesinkweg.  Oversteken en rechts ziet u het gebouw.

Metro uitgang: Spaklerweg. De lijnen 51-53-54. (Ca. 10 min. lopen.)
Uitgang Penitentiaire Inrichting. Rechtsaf de H.J.E. Wenckebachweg op. Deze weg rechtdoor blijven volgen tot over de rotonde alwaar het Joop Geesinkweg heet. Loop deze weg af, die met een bocht naar links gaat en na ongeveer 500 meter vindt u het gebouw aan uw linkerhand.

Metro uitgang: Overamstel. De lijnen 50-51. (Ca. 10 min. lopen.)
Uitgang richting Van Marwijk Kooystraat. Deze straat aflopen, bij de verkeerslichten oversteken, dan rechtdoor onder de metro door het voetpad volgen tot aan de rotonde. Deze oversteken en direct rechts. Dit is de Joop Geesinkweg. Loop deze weg af, die met een bocht naar links gaat en na ongeveer 500 meter  vindt u het gebouw aan uw linkerhand.